Reklama & Arkiva

Enis Hoti vogëlushi 7 javësh vuan nga Aneurisma Venne Galeni ( VGMA ) dhe i duhet të dërgohet urgjent për trajtim jasht vendit.
Familjaret e vogëlushit kërkojn ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit pasi që i vetmi burim financiar që pohon ta këtë është asistance sociale.
Akoma nuk dihet shuma e nevojshme për trajtim jasht vendit.

Të dhënat e llogarisë bankare janë ne emër të nënës të vogëlushit znj. Resmije : BKT ( Banka Kombetare Tregtare – Kosova ) XK051903002086021189
Numri kontaktus: 045 412 760

Deutsch - Albanische Übersetzungen

Teuta LOXHAJ (Dozentin, beeidigte Dolmetscherin / Übersetzuerin) und
Dr. M. Loxhaj (Orthopäde/Rheumatologe, med. Übersetzer).

Kontakt: +491746012126

Uebersetzungen Teuata Loxhaj

 

 

 

LANGENFELD PAVARESIA E KOSOVES 016095310462 & 016099121414 & 01731607530 REZERVONI DOT TI KENI VENDET ME TE MIRA MIR SE VINI

Ju ndihmojm për provimin/Prüfung B1 të gjuhes Gjermane. Na kontaktoni per me shume Info.