31.12.2018 Gezuar Vitin e Ri 2019 ne Bottrop - Vllezrit Mziu dhe Vjollca Buqaj Empfehlung

31.12.2018 Gezuar Vitin e Ri 2019 ne Bottrop - Vllezrit Mziu dhe Vjollca Buqaj 31.12.2018 Gezuar Vitin e Ri 2019 ne Bottrop - Vllezrit Mziu dhe Vjollca Buqaj

31.12.2018 - Gëzuar Vitin e Ri 2019 në Bottrop

Hyrja: 45€ per te rriturit, Për Femijet : 3 deri 11 Vjet/ 30€ ne çmim hyjn- Darka prej Grill edhe Menü, Meze, Kaffe, Birra, Cola, Fanta, Uje
Rezervimi është i Demosdoshëm +4915228828400/ +4917643658823 Salla Moderne

 

Salla gezuar vitin e ri 2019 ne bottrop

An der Knippenburg 115 - 46238 Bottrop

Artikel bewerten
(3 Stimmen)