Shëndetësia

Kërkuesit nga Kembrixhi bënë të ditur se sipas studimeve kosi mund të…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Është një realitet i trishtë që muajt e ftohtë bashkohen me të…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Hirra, lëngu të cilin gjyshet tona e kanë përdorur dikur, sot është…
Artikel bewerten
(16 Stimmen)
Secili nga ju tashmë dini për pasojat që i lë duhani shëndetit…
Artikel bewerten
(8 Stimmen)
A jeni duke provuar të humbni disa kilogramë në trupin tuaj? Hani…
Artikel bewerten
(10 Stimmen)
Gjëja më e mirë që mund të bëjë një duhanpirës, është të…
Artikel bewerten
(7 Stimmen)
Ju kanë thënë se s’bën t’i kërcitni gishtat gjatë gjithë kësaj kohe,…
Artikel bewerten
(8 Stimmen)
Pjeshka ky frut që konsiderohet si simboli i jetëgjatësisë në Kinë, ka…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Lloji i ushqimit që konsumon agjëruesi është themeli i çështjes në përballimin…
Artikel bewerten
(7 Stimmen)
Dardhat janë të mbushura kryesisht me vlera të larta ushqyese. Gjithashtu janë…
Artikel bewerten
(4 Stimmen)
Po ta dinit se sa e fuqishme është kjo pije për të…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Shalqiri është një nga ato pemë që domosdo duhet konsumuar, sepse është…
Artikel bewerten
(4 Stimmen)
Përveç vitaminave të shumta të ka fruta e bananes, ka edhe veti…
Artikel bewerten
(6 Stimmen)
Nëse çdo ditë kaloni tetë orë ulur, ajo mund të ketë efekt…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Ënjtje, skuqje, djegie dhe shfaqjet e flluskave të ujit në lëkurë janë…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Qarkullon prej shumë kohësh, por është bërë publike dhe ka marrë përmasa…
Artikel bewerten
(9 Stimmen)
Shumica prej nesh nuk dëshiron të flasë për gjërat si urina apo…
Artikel bewerten
(6 Stimmen)
Një ekip i psikologëve dhe mjekëve në Universitetin e Berlinit kanë bërë…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Një nga problemet e shpeshta në rrethin tonë paraqesin gurët në veshkë…
Artikel bewerten
(6 Stimmen)
Dredhëzat janë një frutë jo vetëm e shijshme, por edhe e shëndetshme.
Artikel bewerten
(4 Stimmen)
Kakaoja mbron nga sëmundjet kardiovaskulare, stimulon neuronet, kuron gjendjen shpirtërore. Ajo ka…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Shoferët që pinë kafe shkaktojnë më pak aksidente në trafik,ka zbuluar studimi…
Artikel bewerten
(4 Stimmen)