Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!BD-Organizon 8 Marsin ne Köln me Gjyste Vulaj, Takalukat, Bajram Gigolli dhe Maksi Show në Köln

 
Adresa: Claudiastr 2c.  51149 Köln  Rezervimi +491729655991  ose +4915232045099
Organizator Agim Dreshaj / Gazmen Tahiri / Kadri Dogani