Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare!
Në Werl ju argëton Remzije & Nexhat Osmani, Shpend Xhafa dhe me Sint Florian Krasniqi

Me rastin e festes se 8 Marsit organizojmë koncert madhështorë për nënat dhe motrat tona shqiptare! Festojm 8 Marsin Diten e Nënës/ Vetëm për Zonja dhe Zonjusha.

19.11.2016 - Dardania Eventnight - Club Rubirosa - Oberhausen

 2016 11 19 Dardania Eventnight

facebook

Centro-Promenade 23
46047 Oberhausen

DARDANIA EVENT NIGHT - ALBANISCHE PARTY

CLUB RUBIROSA

EJANI SHIPET E DARDANIS TE FESTOJM SE BASHKU! START 23.00 UHR TO 05.00 UHR

 

Seite 1 von 2