Lifestyle

Këto janë lajme të mira për të dashuruarit me çokollatat: ngrënia e…
Artikel bewerten
(3 Stimmen)
Në këtë artikull do të mund të lexoni për eksperiencën e Crystal…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Disa njerëz preferojnë të fillojë ditën e tyre duke bërë dush, ndërsa…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Por ju mund të zgjidhni që ti qaseni ditës me vetëdije të…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Shkenca sqaron se pse këmbët tuaja mbajnë erë të keqe dhe çfarë…
Artikel bewerten
(3 Stimmen)
Zakonisht të gjithë acarohen apo irritohen kur shohin në Facebook statuse pafund…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Meshkujt mund të jenë miq dhe partner shumë të mirë, por nganjëherë…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Marrëdhënia seksuale gjatë ditëve në Ramazan është haram për burrat dhe gratë…
Artikel bewerten
(5 Stimmen)
Mund të mendoni se letra e kuzhinës prej alumini është e padëmshme…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Meshkujt mund të jenë miq dhe partner shumë të mirë, por nganjëherë…
Artikel bewerten
(3 Stimmen)
Disa njerëz i duan banjat e gjata. Sikur të mos kenë obligime,…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Trinjaket identike nga Brazili, Rafaela, Rochele dhe Tagiane Bini vendosën që ashtu…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Rritja e mjekrës është ndoshta gjëja më e mirë që një mashkull…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Ka një kohë të caktuar në çdo lidhje, kur partneri fillon të…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Acidi folik nuk është një vitaminë e zakonshme, por është një supervitaminë!…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Humbja e flokëve mund të jetë një problem i së shkuarës…nëse besojmë…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Mandarinat janë të shijshme dhe rrallëkush nuk i do ato. Por, a…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Lëkura e yndyrshme është një problem më vete për të gjithë personat…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Është shumë nostalgjike të shohësh sot atë që ne i quajmë ‘kilikera’…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Ajo përmban: • 8 gota ujë • 1 lugë të çajit me…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Një fushatë për të reduktuar përdorimin e kripës do të ishte një…
Artikel bewerten
(1 Stimme)