Ekonomi

Britania e Madhe do të investojë 27 milion euro në qytetin e…
Artikel bewerten
(3 Stimmen)
Ishte premtimi kryesorë që patën në fushatën parazgjedhore edhe Hashim Thaçi por…
Artikel bewerten
(3 Stimmen)
Kjo fotografi vlen rreth 317 miliardë fjalë në Greqi. Kjo është shuma…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Drejtori ekzekutiv i PTK-së, Agron Mustafa, në një intervistë për TV Dukagjini,…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Shqipëria ka çmimin më të lartë të energjisë elektrike në rajon, madje…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Sipas hulumtimit të tregut nga kompania zvicerane ICERTIAS, IPKO është marka më…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Kryeministri Isa Mustafa tha sot se qeveria do të angazhohet për të…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) do të veprojë me masa ndëshkuese ndaj…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari – Lila, ka vizituar fabrikën…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Gazeta gjermane Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) prezanton planet për shndërrimin e Brezovicës…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)
Kompania e njohur turko-amerikane “Bechtel Enka” duket që ka vendosur të mos…
Artikel bewerten
(1 Stimme)
Të gjitha shenjat tregojnë shërim: Në prill pas tre vitesh mungesë Portugalia…
Artikel bewerten
(2 Stimmen)