Mera Zymeri - Hala Hala - Zemra.de

Mera Zymeri - Hala Hala

0 0
Ne bashkepunim me www.popullore.com
Kompozimj:Virusi
Teksti:Kreshnik Avdiu
Muzika:Mera

INFO PER DASMA
Tel. Gjermani +49 174 320 210 1 dhe Kosove- + 386 49 338 445 // +377 44 338 445

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mera-Zymeri/145320275524876

 

Seriali shqip - Zyrja per Gjithcka - shiko gjitha episodat

Emisioni Perralle me tupan

Emisioni Kojshija SHOW - Kliko ketu per ti shiku te gjitha

Emisioni Oxygen me Besim Dina - Shiko te gjitha Emisionet

Emisioni ODEON SCHOW - Shiko te gjitha episodat

Seriali shqip - Cka ka shpija - Te gjitha episodat