Autoshkolla Shqipe Stuttgart Xhevat Qerimaj ne gjuhen shqipe. Ju ofron edhe MPU Beratung.
- Shpejt dhe Sigurt -

Kliko këtu http://www.autoshkolla.info

19.11.2016 - Dardania Eventnight - Club Rubirosa - Oberhausen

 2016 11 19 Dardania Eventnight

facebook

Centro-Promenade 23
46047 Oberhausen

DARDANIA EVENT NIGHT - ALBANISCHE PARTY

CLUB RUBIROSA

EJANI SHIPET E DARDANIS TE FESTOJM SE BASHKU! START 23.00 UHR TO 05.00 UHR

 

Autoshkolla Shqipe E. Berisha në Düsseldorf
Ju ndihmojm për provime teorike!

Autoshkolla shqipe ne Dortmund-Bielefeld

 

Seriali shqip - Zyrja per Gjithcka - shiko gjitha episodat

Emisioni Perralle me tupan

Emisioni Oxygen me Besim Dina - Shiko te gjitha Emisionet

Emisioni ODEON SCHOW - Shiko te gjitha episodat

Seriali shqip - Cka ka shpija - Te gjitha episodat