Gjon Frroku-Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

1 0
Ne Akademine Perkujtimore Jubilare,me rastin e 20 vjetorit te renies se Heronjeve te Kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu,rapsodi popullor Gjon Frroku ne Sallen e Kuqe ne Prishtine,kendoi kengen kushtuar Heronjeve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Video tjera

Zemra.de

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all