PDK Nuk e Mohon Skandalin e Vëzhguesve

2 0
Në një konferencë për media zyrtarët e PDK-së nuk e kanë mohuar faktin që anëtarët e partisë së tyre janë akredituar duke përdorur një OJQ.

KALLXO.com raportoi gjatë ditës për anëtarë të AAK-së dhe PDK-së të cilët janë akredituar në KQZ si anëtarë të një organizate joqeveritare.

Video tjera

 

Amazon Werbung